Dispozitivele IT uneori sunt scumpe si mai greu de achizitionat de catre persoanele fizice sau de catre persoanele juridice ce reprezinta companii mici cu fonduri limitate. De aceea, cumparatorii apeleaza din ce in ce mai des la varianta achizitionarii unor produse mai ieftine, insa eficiente pentru necesitatile pe care le au. Fie ca aleg sa investeasca in laptopuri SH sau refurbished, clientii trebuie sa fie multumiti de alegerea facuta pentru ca aceasta reprezinta o investitie pe o perioada mai lunga.
Prin ce difera un laptop sh de unul refurbished
In primul rand, intre cele doua tipuri de dispozitive IT exista o diferenta mare de pret. In timp ce laptopurile second hand sunt mult mai ieftine, varianta unor laptopuri refurbished este mai costisitoare, insa si mai fiabila si mai eficienta. Practic, laptopurile second hand sunt folosite o perioada mai lunga de timp de unul sau mai multi utilizatori, in timp ce modelele refurbished sunt folosite o perioada mult mai scurta de timp sau aproape deloc, fiind refuzate din varii motive de catre cumparatori, in perioada de garantie.
Produsele refurbished sunt echipamente IT cu configuratii solide, fiind ideale atat pentru uz personal, cat si pentru mediul de afaceri. Aceste produse au garantie mai mare, sunt foarte bine intretinute, cu un aspect aproape impecabil si Windows licentiat preinstalat.
Produsele refurbished provin de la clientii care le-au refuzat sau de la afaceri ale caror angajati le-au folosit numai pe perioada contractuala. Dupa ce sunt refuzate, produsele sunt testate foarte atent, pentru ca toate componentele trebuie sa functioneze in mod optim, sunt apoi certificate si reintroduse pe piata purtand aceasta denumire. Produsele second hand sunt si ele verificate si li se inlocuiesc chiar mai multe piese in cazul in care acestea prezinta urme de uzura sau de defectiune.
Laptopuri refurbished | laptopuri SH | calculator-ieftin.ro
Produsele IT second hand au configuratii solide si apartin unor branduri cunoscute, sunt in stare buna de functionare, insa pot prezenta mici zgarieturi pe ecran sau pe carcasa si cateva defecte optice. In general, laptopurile second hand provin de la clienti din mediul business care, prin diferite programe de leasing, se intorc la producator. Dupa ce sunt testate, daca indeplinesc conditiile de functionare, laptopurile sunt repuse pe piata.
Fie ca doresc sa achizitioneze un model second hand sau refurbished de laptop, utilizatorii nu vor regreta decizia luata si alegerea facuta.